Първоначално публикувано от hell_cat
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централното заключване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАко изпиташ затруднение пиши, или ако искаш мога да ти пусна тел за консултации. Между другото утре ще имам под ръка двама видни алфисти, които могат да ти съдействат.Last edited by hell_cat; d.m.y г., 23:51.sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение0899923041 Ако решиш звънни, ще консултираме ремонта.Не знам как по телефона ще стане.
sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Няколко пъти съм свалял корите и този симптом който описваш ми е познат, така си мисля, а стъклото се сваля, но как да ти опиша процедурата??? На всичко отгоре пиша в момента от тел. докато си пеем на караоке и ме хваща лудата крава с тая малка клавиатурка. Най добре утре като се събудиш звънни, все ще нямерим време да погледнем вратите.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНяколко пъти съм свалял корите и този симптом който описваш ми е познат, така си мисля, а стъклото се сваля, но как да ти опиша процедурата??? На всичко отгоре пиша в момента от тел. докато си пеем на караоке и ме хваща лудата крава с тая малка клавиатурка. Най добре утре като се събудиш звънни, все ще нямерим време да погледнем вратите.Май пропуснах да кажа, че ставам слетобед
Last edited by hell_cat; d.m.y г., 00:21.sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщениеХаха благодаря ти, ще се обадя. приятно изкарване на караокето тогаваМай пропуснах да кажа, че ставам слетобед
Comment
-
Като сваляш кората - смъкваш и стъклото. Когато ровиш през дупката на ламарината за да стигнеш до машинката, стъклото трябва да е вдигнато. Точно в този момент ме съмнява да се справиш сама. Има много тънкости. Най-доре Доко да я види. Той си е майсторче, пък и не пие алкохол, така че ще минеш с някоя-друга палачинка най-много
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеКато сваляш кората - смъкваш и стъклото. Когато ровиш през дупката на ламарината за да стигнеш до машинката, стъклото трябва да е вдигнато. Точно в този момент ме съмнява да се справиш сама. Има много тънкости. Най-доре Доко да я види. Той си е майсторче, пък и не пие алкохол, така че ще минеш с някоя-друга палачинка най-многоsigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Там на снимката се вижда най-добре. Незнам от къде може да се намери такава по магазините. Бях пробвал от някои домакински щипки, но бяха по-малки и по-стегнати. Накрая моите ги свалих от някаква медицинска апаратура и заспаха. Незнам какво да те посъветвам в случая.
Comment
Comment