Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с централното заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
    Хаха ами сама си правя някои неща които мога разбира се и това бих направила, приятеля ми не му давам да ми пипа по колата, защото не разбира А иначе не знам по кое време утре като се събудя
    Ако изпиташ затруднение пиши, или ако искаш мога да ти пусна тел за консултации. Между другото утре ще имам под ръка двама видни алфисти, които могат да ти съдействат.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Ако изпиташ затруднение пиши, или ако искаш мога да ти пусна тел за консултации. Между другото утре ще имам под ръка двама видни алфисти, които могат да ти съдействат.
      Ок, ще съм ти благодарна за помоща. Ами аз предполагам ще сваля сама кората (дано не оплескам нещо с тия кабели и жила) и след това не знам как ще я оправя за да се заключва. Но не знам със стъклото какво да правя, сваля ли се и то?
      Last edited by hell_cat; d.m.y г., 23:51.
      sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

0899923041 Ако решиш звънни, ще консултираме ремонта.

Comment

0899923041 Ако решиш звънни, ще консултираме ремонта.
          Ок, ще звънкам за инфо, ама ти така и не ми каза за стъклото Не знам как по телефона ще стане.
          sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

хора няма ли кои да иде да помогне на момичето ???? някои които е по близо до ??? full respect направо се възхищавам на таклива жени браво браво
            147 1.8 twin spark

Comment

Няколко пъти съм свалял корите и този симптом който описваш ми е познат, така си мисля, а стъклото се сваля, но как да ти опиша процедурата??? На всичко отгоре пиша в момента от тел. докато си пеем на караоке и ме хваща лудата крава с тая малка клавиатурка. Най добре утре като се събудиш звънни, все ще нямерим време да погледнем вратите.

Comment

Няколко пъти съм свалял корите и този симптом който описваш ми е познат, така си мисля, а стъклото се сваля, но как да ти опиша процедурата??? На всичко отгоре пиша в момента от тел. докато си пеем на караоке и ме хваща лудата крава с тая малка клавиатурка. Най добре утре като се събудиш звънни, все ще нямерим време да погледнем вратите.
                Хаха благодаря ти, ще се обадя. приятно изкарване на караокето тогава Май пропуснах да кажа, че ставам слетобед
                Last edited by hell_cat; d.m.y г., 00:21.
                sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
                  Хаха благодаря ти, ще се обадя. приятно изкарване на караокето тогава Май пропуснах да кажа, че ставам слетобед
                  Когато решиш.

Comment

Друже помагай на девойчето и после да направим едно караоке
                    Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                    Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Като сваляш кората - смъкваш и стъклото. Когато ровиш през дупката на ламарината за да стигнеш до машинката, стъклото трябва да е вдигнато. Точно в този момент ме съмнява да се справиш сама. Има много тънкости. Най-доре Доко да я види. Той си е майсторче, пък и не пие алкохол, така че ще минеш с някоя-друга палачинка най-много
                      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

ела до поморие да ти смажа машинките и всичко ще се оправи.услугата ще бъде безплатна
                        SPRINTAUTO service
                        0893277773

Comment

Хахаха мерак ми е на мен да се правя на майстор, даже станах преди обяд
                          sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                            Като сваляш кората - смъкваш и стъклото. Когато ровиш през дупката на ламарината за да стигнеш до машинката, стъклото трябва да е вдигнато. Точно в този момент ме съмнява да се справиш сама. Има много тънкости. Най-доре Доко да я види. Той си е майсторче, пък и не пие алкохол, така че ще минеш с някоя-друга палачинка най-много
                            Колега така и така ще свалям кората, я ми кажи каква пружина си ползвал за дръжката на вратата, ако мога да си намеря сега.
                            sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Там на снимката се вижда най-добре. Незнам от къде може да се намери такава по магазините. Бях пробвал от някои домакински щипки, но бяха по-малки и по-стегнати. Накрая моите ги свалих от някаква медицинска апаратура и заспаха. Незнам какво да те посъветвам в случая.
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Отстранихме проблема Благодаря много на Доко и Bobi_33
                                sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Working...
                                X